Hälsa

Dead man Walking 💀

Ja, så känns det när jag släpar mig runt på mina korta dagspromenader. Som en zombie som stapplar fram och varje steg känns så tungt. Kira hjälper mig att komma uppför en liten stig med motlut som jag nog annars hade fått stora svårigheter att orka gå uppför.

Hon drar mig villigt uppför, men sedan får hon stanna och vänta medan jag pustar ut för andfådd blir jag, av typ ingenting!!

Frustrerande och skrämmande är det att maktlöst konstatera att det är allt jag orkar just nu och inget kan jag göra åt det, mer än att acceptera läget och ge kropen vad den vill ha. Vila och återhämtning.

Jag vet att det kommer vända till slut och att fysisk aktivitet är något som hjälper till att bli frisk fortare så jag kommer fortsätta släpa mig runt på dessa promenader. En dag kommer jag upptäcka att de går lättare…

Advertisements

3 thoughts on “Dead man Walking 💀

  1. Hej. Jag slutare gå där när jag blev gravid och sen har jag inte tagit upp det igen. Under de 7 första månaderna som jag tog homeopat medicinen så hade jag inga skov eller hade några problem med magen. När jag sedan i dumdristighet åt en kur antibiotika (pga ett katt-bett) så fick jag börja om på noll eftersom det helt slog ut tarmfloran igen. Kari blev upprörd när jag gjorde så och uppmanade mig att jag nästa gång skulle ringa honom istället för att få ett alternativ för antibiotikan. Något jag gärna delar så att andra slipper göra om min dumhet! Lycka till!

   Like

   1. Ah ok 🙂
    Tack för infon 🙂
    Rätt fascinerande ändå. Själv går jag till Kari nu. Känner mig så mycket piggare och lugnare!
    Kram och stort tack för en fantastisk blogg ❤

    Liked by 1 person

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s