Hälsa

Long way back

För ett par dagar sedan tvingade jag mig ut på den första promenaden på hela den här tiden, jag gick ungefär 1 km och det tog 18 minuter! Sen låg jag resten av dagen, men det är nu mitt mål för kommande dagar; att laga min mat och att ta en promenad. Det jag också försöker göra varje dag förutom det, är andnings- och avslappningsövningar, samt att jag skriver dagbok nästan varje dag för att kunna skriva ur mig känslor och tankar. Så försöker jag hitta saker att “treata” mig själv med också då och då, unna mig något extra bara för mig. Jag har köpt hem bra ansiktskrämer som jag smörjer mig med varje dag till exempel, samt att jag tar långa bad då och då, eller fixar med mina naglar. Något som gör att jag kan fokusera på mig själv och enbart ägna mig åt mig själv.

Alltsammans kombinerat bör göra att jag så sakteliga återhämtar mig och får lite mer kraft för varje dag som går. Visst kommer det dagar med bakslag då jag kämpar med ångest och stress och hög puls och då blir utmaningen att bara acceptera att det blev en sån dag och ta mig igenom den på bästa sätt för att börja om nästa dag.

Tack till min man som står ut och gör allt hemma just nu så att jag kan ta den tid jag behöver för att bli frisk igen. 🙏🏻

Just start walking…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s