HĂ€lsa

Long way back

För ett par dagar sedan tvingade jag mig ut pĂ„ den första promenaden pĂ„ hela den hĂ€r tiden, jag gick ungefĂ€r 1 km och det tog 18 minuter! Sen lĂ„g jag resten av dagen, men det Ă€r nu mitt mĂ„l för kommande dagar; att laga min mat och att ta en promenad. Det jag ocksĂ„ försöker göra varje dag förutom det, Ă€r andnings- och avslappningsövningar, samt att jag skriver dagbok nĂ€stan varje dag för att kunna skriva ur mig kĂ€nslor och tankar. SĂ„ försöker jag hitta saker att “treata” mig sjĂ€lv med ocksĂ„ dĂ„ och dĂ„, unna mig nĂ„got extra bara för mig. Jag har köpt hem bra ansiktskrĂ€mer som jag smörjer mig med varje dag till exempel, samt att jag tar lĂ„nga bad dĂ„ och dĂ„, eller fixar med mina naglar. NĂ„got som gör att jag kan fokusera pĂ„ mig sjĂ€lv och enbart Ă€gna mig Ă„t mig sjĂ€lv.

Alltsammans kombinerat bör göra att jag sÄ sakteliga ÄterhÀmtar mig och fÄr lite mer kraft för varje dag som gÄr. Visst kommer det dagar med bakslag dÄ jag kÀmpar med Ängest och stress och hög puls och dÄ blir utmaningen att bara acceptera att det blev en sÄn dag och ta mig igenom den pÄ bÀsta sÀtt för att börja om nÀsta dag.

Tack till min man som stĂ„r ut och gör allt hemma just nu sĂ„ att jag kan ta den tid jag behöver för att bli frisk igen. đŸ™đŸ»

Just start walking…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s