HĂ€lsa

Ute i solen

 

Jag har nu tvingat mig ut pÄ promenad i nÄgra dagar nu och visst Àr det skönt att vara ute i solen, men det tar kraft av mig för jag blir helt slut efterÄt. Det Àr inte speciellt lÄnga promenader heller- enligt min stegrÀknare sÄ har jag bara gÄtt mellan 890-1530 steg sÄ det Àr inte speciellt mycket alls, men ungefÀr vad jag verkar orka just nu.

Egentligen orkar jag inte det heller, men tvingar mig för att fÄ till nÄgon form av fysisk pÄfrestning och för att fÄ i mig luft och fÄ lite sol i ansiktet, jag rÀknar med att det ska ge mig energi i slutÀndan, men dit har jag har inte kommit Àn.

IgÄr var det fem veckor sedan jag gick och la mig tidigt pÄ eftermiddagen för att jag var sÄ trött och sedan har inget varit sig likt. Den tröttheten och totalt slutkörda kÀnslan i min kropp har jag aldrig kÀnt förr och jag Àr maktlös att kunna pÄverka. Jag kan inte ens lÄtsas eller tvinga mig vara uppe, dÄ kÀnner jag att jag kommer ramla ihop för orken finns inte i min kropp helt enkelt. De gÄnger jag varit uppe mer Àn jag egentligen borde eller orkat hittills har resulterat i en eller flera dagars bakslag med total sÀngliggande och mycket Ängest, panik och stress.

Att det tar sÄdan tid Àr vÀldigt frustrerande och jag har vansinnigt dÄligt samvete för att jag inte orkar vara med barnen eller vara en nÀrvarande mamma. Det mest stressande av allt Àr att George fÄr dra ett stort lass och jag oroas över hur lÀnge han kommer orka. Jag hör ju hur han suckar och utbrister i irritation flera gÄnger om dagen och varje gÄng hugger det till i min mage och jag fÄr Ängest för att han Àr pÄ vÀg att inte orka mer och för att jag borde hjÀlpa till, men jag orkar ju inte och jag kÀnner att om jag tvingar mig sÄ finns en risk att jag kommer bli Àn sÀmre.

/trötter

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s