Familj · Hälsa

En vanlig dag och sovrutiner

Mina “stekare“! 💕


Har haft en skön dag med mina killar och även om vi inte håller sams hela tiden så går det bra för det mesta. 🙏🏻 

Mille har varit hemma med mig hela dagen och vi har haft besök av våra fina vänner en stund. Elton har varit på kalas nästan halva dagen, ja, faktiskt i 6 timmar!!! Nu har han precis kommit hem och skiner som en sol så kalaset var nig toppenbra av att döma på den glada minen jag fick när Elton kom upp och sa hej och godnatt till Mille. 

Ja, för nu sitter jag intill Milles säng sedan 50 minuter och väntar på att han ska somna. Två gånger har vi varit upp på toaletten för att han “är bajsnödig”, men båda gångerna var bluff och bara påhitt av honom för att slippa sova! Nu börjar jag bli rätt less och irriterad på att sitta här och vänta och känner att jag gärna spenderat en lördagkväll på annat sätt!!!

Att lära honom att somna själv kommer bli ett omfattande projekt som kräver både uthållighet, kraft och tålamod, inget av dessa besitter jag för tillfället så det får vänta! Tills dess får jag väl sitta här och vänta helt enkelt! Det blev iaf något enklare för ett par veckor sedan när jag kom på att jag ju kan ta telefonen med upp pch kolla på något avsnitt i någon serie jag följer medan jag väntar, då går ju tiden fortare. Innan dess har jag bara suttit och stirrat in i mörkret och bara räknat minuterna liksom. 

Det sista är kanske det mer hälsosamma dock för det blev ju liksom tid för eftertanke på så sätt och det är inte så ofta man får den tiden annars! Eller så kan jag ju skriva ett blogginlägg medan han kommer till ro… som nu!

Sov, slumra in, lilla vän, låt sömnen bli din… 🙏🏻

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s