Familj · Roligheter

Snutten som kom tillbaka!

Denna snutte är Milles favorit och pga det så hänger den med överallt!

Det har resulterat i att den också försvinner med jämna mellanrum eftersom den ibland ramlar ur väskan eller glöms kvar någonstans, men har av någon outgrundlig anledning alltid dykt upp igen.

Nu var det nog borta i 4-5 veckor innan jag igår fick syn på den igen! Jag vet att vi tappade den under en promenad och jag har spanat efter den sen dess, men eftersom det var på vår “långrunda” så fanns det ju många ställen att leta på, samt att vi inte så ofta går den vägen.

Igår var det dock dags för den rundan igen och jag hade redan innan bestämt mig för att verkligen leta noga och jag hade en känsla av att vi skulle hitta snutten. Jag kände det bara! Jag bestämde mig för att gå från andra hållet för att då se saker från ett annat håll.

Kanske det var det avgörande för där, efter att vi gått 98% av rundan så låg den där. I gräset en bit bort. Åh, den lycka jag kände av att den var återfunnen och jag visste ju hur glad Mille skulle bli av att åter få tillbaka sin favvo-snutte!!!

Jag blev glad, Mille blev glad när han fick återse sin vän (efter att den blivit tvättad) och ni ser ju själva hur glad snutten själv blev!

Lycka!

Advertisements

One thought on “Snutten som kom tillbaka!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s