Familj

Mamma har fått sin gravsten. 💕

Så fin blev den, mammas gravsten. Sorg och saknad fortfarande såklart, bara drygt 5 månader sedan du lämnade oss, lilla mamma, men saknaden gör sig påmind varje dag som om det var igår… 💔

Det är ju märkligt hur det är ändå för man glömmer liksom allt som var jobbigt och “skavigt”och minns istället allt det fina. Alla bra dagar och stunder vi haft minns jag hur bra som helst och det andra suddas ut mer och mer. 

De sista åren hade jag inte så bra kontakt med mamma, men det beror väl också till största del på att demensen blev allt värre och “min riktiga mamma” försvann allt mer. 

Vi pratade i telefon ungefär en gång varannan vecka och mina resor för att besöka er blev allt mer sällan, var tredje månad gjorde jag nog en tur för ett besök, men lätträknade var de gånger som jag besökte er oftare. 

Såklart kan jag ångra det idag och tänker på sånt jag borde gjort, men jag minns dig från dina friska dagar, mamma och då vet jag att du skulle ha sagt att så är livets gång! 

-“Du ska lägga tiden på din familj, vi klarar oss ändå“, skulle du sagt! 💕 Du har alltid varit stark, mamma, du har fixat det mesta på egen hand och gett mig en bild av hur en självständig och stark kvinna bör vara. Tack för det mamma, du har gett mig mer än du nog visste. Än jag nog visste!

Jag älskar dig mamma…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s