Hälsa · Träning

Långpromenad

Idag åkte jag till Sandviken och tog en långpromenad i två vänners sällskap. I vagnarna åkte våra barn skönt medan vi fick en skön 1,5 timmes promenad runt i Sandviken i benen. Efteråt åt vi lunch hemma hos Emma och det blev lagom i tid så att jag och Mille sedan kunde åka direkt och hämta Elton från skolan. En härlig förmiddag i Sandviken i goda vänners sällskap.

 

Dagens outfit!

Advertisements

2 thoughts on “Långpromenad

 1. Hej!
  Tänkte höra hur det gått med behandlingen som du fick av homeopaten? Har det i långa loppet hjälpt dig något och i så fall skulle du rekommendera det till andra? Sitter själv med en del magproblem som varken blir bättre eller sämre av kosten så tänkte höra ifall det är värt att besöka en homeopat.

  Mvh Viktor

  Like

  1. Hej. Under de första 7 månaderna som jag gick hos homeopaten var min mage helt bra. Jag hade inte ett enda skov under den tiden. Sen åt jag en antibiotikakur pga ett kattbett och då blev magen helt utslagen igen och jag fick börja om från noll igen. Hade jag ringt min homeopat så hade jag fått en alternativ behandling istället, men det hade jag inte en tanke på. När jag sedan blev gravid gjorde jag ett uppehåll med homeopatmedicinen och än så länge har jag inte råd att börja gå hos en homeopat igen, men tycker absolut det hjälpte mig dem tiden jag gjorde det.

   Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s