Familj · Hälsa · Mat · Roligheter

Bowling, restaurang och en mysig spelning

I lördags fick vi en jättehärlig dag. Den började med att jag och Elton åkte till Hedvigs Trädgård i Gävle och lyssnade på min vän Anna-Sara (längst till höger på bilden) och hennes vänner i bandet som hade en mysig spelning.

Jag och Elton åkte sedan till ett kalas som Elton skulle till. George och Mille mötte upp oss där. Kalaset höll till på en bowlinghall för alla barnen skulle bowla. Något som Elton tycker är himla skoj och detta var kanske hans fjärdje gång som han bowlade. Medan han var på kalas åkte vi andra till farfar Ken och Marit och bytte till sommardäck på båda bilarna och fick också hälsa på hos dom en stund.

Sedan hämtade vi upp Elton (som hade haft ett mycket roligt kalas och Elton ville så gärna bowla snart igen) och sen styrde vi kosan till farmor. Mille skulle sova över där så vi lämnade en sovande lill-kille och åkte sedan och åt på restaurang. Vi fick plats på en av (i vårt tycke) Gävles bästa restauranger – “Kalles” och där åt vi gott!

Mat på Kalles

Här är Georges tallrik med fullt av läckerheter på och vi var alla så mätta och belåna när vi åkte hem. Det gick bra för farmor med Mille och vi fick en härlig kväll tillsammans bara med Elton, någon som vi behövde. Vi fick sedan sova hela natten och dessutom bjöd söndagen på sovmorgon. Mycket skönt för trötta småbarnsföräldrar.

Vi fick en härlig frukost tillsammans där vi kunde sitta tillsammans och prata “ostört” utan lillebror som ständigt behöver vår uppmärksamhet. Till Eltons lycka åkte vi dessutom och bowlade en timme innan vi hämtade Mille. Det var roligt tyckte vi alla och mest glänste Elton med sina spärrar och till och med en strike UTAN kanter! Fantastiskt talangfullt tyckte vi!

George bowlar

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s