Hälsa · Mat

Laktos- och glutenfritt!

Jag äter laktos- och glutenfritt i så stor utsträckning jag kan för jag mår bättre av det. Jag undviker också socker så gott det går, men det är svårare då det ju nästan är socker i allt! 

Frukostarna tycker jag är enklast att få till goda och bra. Ofta äter jag sojayogurt med laktosfri kvarg som jag har bär och frukt och nötter i. Det blir lite socker från både frukterna och kvargen, men inte så mycket och fruktsocker är ett bättre alternativ. 

Så här såg min frukosttallrik ut i morse; 

 
Blåbär, kiwi och passionsfrukt samt en frömix av linfrö, solrosfrön och pumpakärnor, sant hasselnötter blev ingredienserna i dagens yogurt- och kvargtallrik! 

Gott och bra för min mage. #glutenfritt #laktosfritt

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s