Roligheter · Träning

Från bastubad till hockeyrink!

Igår blev en lyckad dag med en heldag med Cissi och vi tror hon blev glad och nöjd också. 

Så rädd blev hon när vi stod där i hennes hus och tyst bara stirrade på henne i de hemska clownmaskerna!

 
Jag kan ju inte klandra henne för det för maskerna var verkligen otäcka och när vi inte sa något eller knappt rörde på oss alls blev effekten än mer kraftfull! 

-“Neeeej, jag tänker inte följa med er någonstans om ni tror det!”, sa hon när den första chocken lagt sig (medan hon ändå gjorde sig i ordning enligt anvisningarna på lappen hon fick). “-Fy, så otäcka ni är!” sa hon sen!

I köket satt Patrik och skrattade åt hennes protester då han ju vetat om detta och tyckte det hela var roligt. Även vi hade svårt att hålla oss från skratt och fick anstränga oss för att inte röja vilka vi var. 

Kidnappad blev hon alltså och bortförd i ögonbindel i bilen med oss, fortfarande i tystnad och utan att hon visste vilka vi var!

 
Inte förrän vi stod framför Jennies dörr fick hon se vilka förövarna bakom maskerna var! “-Men åh, var det NI!?

Efter den otäcka starten så blev vi snällare och skämde istället bort henne med brunch hemma hos Jennie, oljemassage i Gävle och sen avslutade vi dagen med bastu, relax, hårinpackning, nagelfix, musik, god mat och lite vin! 

En mysig heldag som ju var vår present till jubilaren!    

Idag söndag har vi varit på hockeymatch med Elton. Det var en viktig match för honom idag eftersom hans lag (Brynäs), mötte Valbo där många av Eltons klasskompisar är med, så självklart blev det då riktigt spännande! 

Båda lagen var nog inställd på seger, men inte kunde ju Valbo veta vilka otroligt duktiga spelare Brynäs har och det blev storseger för Brynäs i nästan alla mather. Både Brynäs och Valbo ställde upp med två lag var så spelades totalt 4 matcher. 

I båda matcherna som Elton spelade vann Brynäs med 13-0 respektive 10-0! Så det var inte mycket att göra för Valbo som ändå kämpade väl!

  
Nöjd blev Elton såklart som i morgon i skolan nog kommer ha mycket att prata om när han träffar sina motståndare, tillika klasskompisar! 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s