Familj · Hälsa

Mamma får komma hem.

I morgon tisdag ska mamma få komma hem igen. De har lyckats få bukt med hennes utslag och klådan är mirakulöst helt borta! Det som krävdes var hydrocorticon-salva! Mycket märkligt att man inte på Edsbyns Hälsocentral kunde ha testat det då mamma varit dit en gång i veckan under lång tid för att lägga om sår och få ny smörja där – som inte alls hjälpt! Men som tur är så lyckades de räkna ut det på Bollnäs sjukhus avdelning 4 där mamma är nu och hon har alltså sluppit sin klåda i flera dagar nu. Helt fantastiskt!

Hon har fått dropp och är starkare och mår rätt bra, förutom att hon glömmer varför hon är där. Hon vill åka hem och får hela tiden påminnas om anledningen till att hon är där och att hon kommer få åka hem i morgon. Idag ska ett planeringsmöte hållas där man ska besluta om hemhjälp till henne när hon kommer hem. Det känns ju fantastiskt skönt och tryggt att höra! Hoppas nu bara att det håller i sig och kan få bli en långvarig lösning så hon kan få fortsätta må bra.

Jag och Mille planerar att åka dit i veckan för att hälsa på och ta fram lite adventspyssel så de får lite julstämning även där.mamma 2008
Här är en bild på mamma från 2008

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s