Familj

Mamma, pappa och flytt på gång!

Idag har jag tackat Ja till en lägenhet till mamma och pappa.

Det fanns två lediga 3:or i Edsbyn som är “55 +” boende som de nu – efter att mamma och pappa har sett hur lägenheterna ser ut – också har bestämt sig för att de vill ta en av dom!

Detta blir en ny era som inleds! Mamma och pappa i en lägenhet, den dagen trodde jag aldrig jag skulle uppleva! Men det ska ju skrivas papper och sedan packas och flyttas också innan det är klart så det hela är nog inte klart förrän ja, gissningsvis i oktober, men det är ju ingen direkt brådska – bara de slipper bo i Norrgårdarna över vintern mer.

Det känns både som en lättnad och även lite spännande. Mest känner jag att jag är glad för deras skull. Äntligen kanske de kan få bo bekvämt och bo lite närmare affärer, hälsocentral och läkare och framförallt – slippa allt jobb som gården för med sig! Nu kanske de kan njuta av livet på ett nytt sätt och förhoppningsvis medför detta att de blir piggare.

Angående pappa och hans låga blodtryck har han pratat med läkaren, men fått besked om att det inte finns någon medicin för detta utan han kommer nog få leva med att det går upp och ner, kanske beroende på hur mycket han anstränger sig eller inte. Det vore ju i så fall ännu en anledning till att de bör få slippa slitet på gården nu när han inte orkar längre. 1974 flyttade de till Norrgårdarna så de har ju bott där i 41 år, men nu ska det bli ändring.

Spännande om hur det kommer bli och jag ser fram emot att få hjälpa dom med flytt och att få komma till detta trevligare och bekvämare boendet snart…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s