Familj · Hälsa

Uppdaterat läge om pappa

Ikväll berättade pappa att de nu slutat ge honom antibiotika eftersom det var så tveksamt att han verkligen hade lunginflammation. 

Han mådde bättre nu, men det berodde tydligen och troligtvis inte på antibiotikan utan på att blodtrycket nu var mycket bättre. 

Han berättade också att han hade haft hjärtflimmer när han kom in (vilket jag inte fått berättat för mig av någon tidigare), men det hade nu blivit bättre så han hoppades på att få komma hem i morgon redan. 

Den röntgen han hade gjort var dessutom inte alls lyckad och därför kunde man heller inget uttyda av resultatet. De skulle nämligen genomföra en datomografi då man får kontrastvätska, men pappa sa att det inte alls hade känts som det brukar. 

Vanligtvis blir man varm och liksom lite bortdomnad i kroppen av den sprutan, men han hade inte känt något alls. Dessutom skulle han ha hållit armarna över huvudet under röntgen för att få bra resultat, men det kunde han inte pga sin värk i axlarna.

Så röntgen blev misslyckad och eftersom resultaten bara visade smärre och dessutom otydliga förändringar i lungorna (och han dessutom inte visat några andra symptom på lunginflammation )  så valde dom att avbryta den behandlingen idag. 

Vi avvaktar natten och ser hur läget är i morgon. 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s