Familj · Fotografering · Mat · Skola

Samling på förskoleklassen

Idag när jag och lillebror hämtade Elton på förskoleklassen var de inte helt klara med slutsamlingen. Alla förskolebarn satt ute i en ring med sina lärare och det var tyst och stillsamt och de pratade en och en i lugn stämning. Sånt gör en mamma glad! 

Det är två mycket bra pedagoger som Elton har som lärare och vi är så glada för det. Stämningen är alltid god och alla är måna om varandra och har grundregler som de jobbar mycket med.

Om något hänt under dagen berättar de alltid vad som hänt och hur de sedan löste det hela. Väldigt förtroendeingivande och tryggt för oss att höra. 

Barnen är själva mycket inblandade i att prata om dessa regler (som till exempel att man ska respektera varandra, lyssna på, aldrig utesluta någon från en lek och alltid säga förlåt om man gjort någon ledsen) och vi ser och hör ofta bevis på att när något händer så är barnen otroligt fina med varandra och lever efter dessa regler. 

Fantastiskt att se och Stefan och Annika är verkligen underbara förebilder! Inte alla förunnat att få en sån bra start i skolvärlden!

Nästa gång ska vi komma lite tidigare så att vi hinner vara med på samlingen för det såg väldigt mysigt ut! 

  

Lillebror (Melvin) och jag har sovit på förmiddagen. Mycket skönt och välbehövligt. Förutom det och hämtat storebror har vi inte gjort så mycket mer, ja förutom att amma och äta då! Det pysslar vi med jämt och ständigt, men nu när det har börjat funka rätt bra och det inte gör så ont längre är det faktiskt rätt mysigt. 💕

  

Amma, vila, amma, vila. Mys, mys, mys!!! ❤️❤️❤️

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s