Arbete · Böcker · Familj · Graviditet · Hälsa

Halva arbetsveckan avklarad

Då har jag jobbat mina två första dagar denna vecka och i morrn är jag ledig igen. Så fantastiskt skönt och ett mycket bra beslut för att kunna ta det lugnt en dag mitt i veckan och börja varva ner inför stundande förlossning.

Ikväll sitter jag och läser i en bok vi fått från barnmorskan; “Vänta barn på nytt, en bok om graviditet och förlossning för omföderskor“.

2015/01/img_8042.jpg

Det står en massa bra saker i den tycker jag och tar åt mig av alla goda råd och försöker jobba med att skapa positiva målbilder inför förlossningen.

Jag har lite oro och lätt ångest inför förlossningen och känner att jag behöver den här tiden för att mentalt förbereda mig.

Ikväll blir det nog tidigt i säng för det har blivit dåligt med nattsömn de sista dagarna och jag känner mig sliten. Igårkväll knäppte jag på min ljudbok när jag la mig och ställde in spelaren att automatiskt stänga av efter bara fem minuter, men ändå hann jag somna innan de fem minuterna hade gått!! 😳

Tyvärr vaknade jag sedan många gånger och hade jädra ont i bröstryggen – samt att jag klev upp för två toalettbesök!

Så nu blir det tidig nattning och det receptet tillsammans med två alvedon i kroppen hoppas jag ska räcka för att få en hel natts sömn. Det skulle jag behöva!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s