Familj · Hälsa · Träning

Träningsvärk idag

Idag har jag träningsvärk i nacke, skuldror, armar, rygg och lår och det beror på ridningen från i onsdags. Det är nog precis vad jag behöver för det är ju just på dessa ställen som jag behöver bli starkare för att inte ha konstant ont. Att rida heta och speediga hästar verkar ge resultat då jag får jobba lite hårdare under dessa pass än om jag rider en lugnare och “snällare” häst. Så tack, Sally för träningsvärken idag, det är din förtjänst!

20140124-110838.jpg

Idag är både jag och Elton hemma. Elton fick feber igår igen så han får vara hemma idag för att förhoppningsvis bli helt frisk. Han var hemma hela förra veckan och denna vecka hann han bara gå en dag på dagis innan jag fick feber igen. Förra veckan hade han nästan 40 graders feber i flera dagar, örvärk och en besvärlig hosta, men nu är han nästan helt frisk – förutom febern som kom tillbaka i går. Vi hoppas att om han är hemma idag och kryar på sig så ska han vara pigg och bli helt frisk sedan. Jag är också krasslig med halsont och huvudvärk – och sen träningsvärken, men det är ju en bra sorts värk! Så vi kurerar oss, ser på film och myser i soffan idag.

I morgon är det armbrytartävling på klubben, vi anordnar Distriktsmästerskap och hoppas att många från området kommer. På kvällen ska vi alla ut och äta och dessa dagar och kvällar brukar bli väldigt roliga då armbrytargänget är ett härligt och lättsamt gäng. Jag ser fram emot morgondagen även om jag inte kan tävla, men jag får “äran” att sitta i sekretariatet och hålla ordning på tävlingsstegarna. Rätt ok och man känner ju att man bidrar med något på det viset iaf. Jag tänker mig en come-back med armbrytningen så snart min kropp tillåter det, men det lär väl dröja ett tag än.

Ha en skön fredag, hoppas ni är friska.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s