Djur · Hälsa · Träning

Svar på röntgen!

I fredags träffade jag läkaren igen och han kunde meddela att röntgensvaren visade på att jag inte har diskbråck i nacken. Dock verkar en nerv ligga i kläm och han vill veta vad det beror på och har skrivit remiss till magnetröntgen i Uppsala (Madde, känner du för att haka på när jag ska dit vore det ju toppenroligt, kanske vi kan ta en heldag där då? Troligtvis någon gång i januari, återkommer!)

Det är ju bra på ett vis att det inte är diskbråck, men problemen kvarstår ju för det  så faktiskt blev jag nästan besviken när han sa att det inte var det. Hade det varit diskbråck så fanns ju en anledning till mitt onda och något konkret att ta på. Nu vet jag ju inte vad jag ska göra åt problemet iaf! Jag får fortsatt inte träna eftersom han inte vet vad det är för fel och träningen kan göra det hela värre. Promenader och allt som inte påverkar nacken är ju ok, men sen får jag hålla mig lugn.

Jag har ändå ridit då det inte känns som det påverkar det hela speciellt negativt, mer än att jag inte har så mycket kraft i höger arm och kan inte ta i helt, men det funkar ändå. Ikväll är det ridning igen och sen är det ytterligare två måndagar kvar innan vi gör uppehåll för terminen. Det är roligt, även om jag tycker att det blir dåligt med effektiv ridning/träning på våra pass och det är helt klart inte gratis så det blir dyra minuter! Men när jag sitter på hästryggen känns det helt klart värt det och jag stortrivs tillbaka i sadeln igen!

//Stel ryttarinna

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.